Eilen käytiin Piian kanssa Laukaalla hakemassa pikku Super kotiin :) Kiitos Marjolle tästä ihanasta tuholaisesta <3 Pentujen isä Jarre oli myös paikalla omistajansa Minnan kanssa! Oli kiva nähdä isukkikin ja komeahan se oli :)

Matka meni hyvin, ekat kolme minuuttia Super huusi, mutta sen jälkeen nukkui melkein koko loppu matkan. Välillä pysähdyttiin pisulla, ja eihän vieraat paikat tuntuneet missään. Siellä se meni häntä pystyssä paikasta toiseen!

Kotona sitten vähän riehuttiin ja yhden aikaa yöllä tuli uni... Kolme kertaa yöllä Super halusi kovasti leikkimään ja sai hepuleita, mutta oli hiljaa kuitenkin!

Aamulla sitten mentiin agilitykentälle reenaamaan isoja koiria, ja Super tuli turistiksi mukaan. Vähän tuli huutoa, kun joutui hihnassa olemaan kiinni ;) Käväsipä hän putkessakin makoilemassa...

1247143876_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Illalla sitten oli omalla kentällä tokokokeet, joissa Jeppu ja Liinu kisasi. Super tuli hengailemaan. Tyttö voi olla vapaana missä vain, tulee vain minun perässä koko ajan, oli sitten ihmisiä tai muita koiria lähellä :) Välillä mentiin ottamaan tirsat autoon häkkiin, eikä tullut itku sielläkään :)