Olimme tänään Liinun kanssa ensimmäisessä hakukokeessamme :)

Tulos ei olisi paljon parempi voinut olla! Liinulle siis HK1 pistein 272 - ykköstulos ja luokkavoitto :D JEE!

Tottis oli ensin. Siinä se hyppynouto oli huono, niin kuin oli tiedossakin, Liinu ei siis osaa hypätä metristä, vaan kiipeää toiseen suuntaan sen yli ja palauttaa kapulan  esteen ohi... No eteenlähettäminen oli loistava, meni kyllä vasta toisella käskyllä maahan ;) Pisteitä tottiksesta siis 82!

Sitten hyvin mielin esineruutuun. Vettä tuli kuin Esterin pyllystä, mutta eipä se näyttänyt koiraa haittaavan. Lähetin etukulmasta ja noin 15 sekunnin päästä Liinu toi esineen minulle. Pisteitä siis 30 :)

Ja sitten vielä henkilöetsintä. Lähetin etukulmaan, Liinu nosti sieltä maalimiehen. Lähetin toiseen etukulmaan, ja täydelliseltä pistoltaan palatessaan, otti matkan varrelta maalimiehen. Tiputti rullan matkalla joten lähetin uudestaan, ja nyt toi rullan perille asti. Sitten lähetin taas toiselle puolelle, siellä kaunis pisto tyhjänä. Siitä seurasi yli lähetys, ja sieltä toiselta puolelta se viimeinen maalimies. Tiputti taas rullan matkalla, mutta nyt en lähettänyt enää uudestaan, vaan hyväksyin sen sellaisenaan. Pisteitä lähti siitä tiputtelusta ja yksi näyttö olisi saanut olla suorempi. Pisteitä siis 160! Kyllä tuo koira osaa yllättää, oikeesti NELJÄ PISTOA JA KOLME MAALIMIESTÄ! Loistava koira!!!!